Sportiom 's-Hertogenbosch

Schaatsen en zwemmen in het meest veelzijdige sportcomplex van Brabant.

Bij Sportiom valt je dagje uit nooit in het water, want wat voor weer het ook is, een bezoek aan het Sportiom is voor elke dag een goede optie. De zwembaden induiken, baantjes zwemmen en de glijbanen opzoeken is altijd een feest. De baden zijn verwarmd, dus koud zul je het niet hebben. Daarnaast heeft Sportiom een wildwaterrivier, kruidenbad en een golfslagbad. Van oktober t/m februari is het ook mogelijk om de schaatsbaan op te stappen en de sneeuwstormen te trotseren en langs de grotten te glijden.

Bezoek voor een sportief of ontspannen uitje sportcentrum Sportiom

Het feit dat Sportiom 22.000 m² groot is, geeft al aan dat deze locatie vele mogelijkheden kent. Zo kun je nog veel meer doen dan enkel zwemmen of schaatsen. Wat dacht je van een moment relaxen in de stoomcabine of snelbruiner? Je kan helemaal je gang gaan op de (cardio)apparatuur of op de squashbaan en daarna kun je nog meer zweetdruppels creëren door in de sauna te stappen. Bij Sportiom vind je dus een goede mix van inspanning en ontspanning.

   

Meer informatie over het Sportiom te ‘s-Hertogenbosch

Sportiom is ongeveer 35 minuten rijden van De Buitenjan. Voor meer informatie over het grootste sport- en zwemcomplex van Brabant kun je kijken op www.sportiom.nl.