Groepsverblijf Het Kasteel

Het Kasteel is een groepsaccommodatie geschikt voor 90 personen. Het Kasteel bevindt zich op het terrein van het voormalige klooster, gelegen in de uitgestrekte bossen tussen Veldhoven en Steensel.  Het vrijstaande gebouw bevindt zich op de begane grond en is ingericht met tafels en stoelen. Ook is er een keuken aanwezig waar je de maaltijden kunt bereiden. Het is uiteraard ook mogelijk om de maaltijden geheel of gedeeltelijk te laten verzorgen door De Buitenjan. Meer informatie over het laten verzorgen van maaltijden kun je vinden bij faciliteiten

Inrichting van Het Kasteel

In het Kasteel bevinden zich negen slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verdeeld over drie 12-persoonskamers, vijf 8-persoonskamers en één 4-persoonskamer. De slaapkamers hebben allemaal een stapelbed, een eigen wastafel en een kast. Centraal op de gang bevinden zich acht douches en zes toiletten. Verder zijn er twee invalidentoiletten en doucheruimtes die bij de groepsaccommodatie horen.

Het Kasteel  heeft de beschikking over een eigen terras die direct grenst aan de bossen. Verder beschikt het Kasteel over een extra recreatieruimte met een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de faciliteiten die op het terrein liggen zoals de Pepsitheek (een kleine discoruimte), de sportvelden, een toneelzaal (voorzien van een geluidsinstallatie), kampvuurplaats, de boshut en uiteraard ons Klimpark "Klimrijk Brabant". 

Facts & Figures

Beschikbaarheid

25 tot 225 personen

Beschikbare aankomstdata