Groepsverblijf De Beuk

De Beuk is een groepsaccommodatie geschikt voor 60 personen. Het bevindt zich in een gedeelte van het voormalige klooster, gelegen in de uitgestrekte bossen. De Beuk heeft de beschikking over een eigen terras die grenst aan een speeltuin, sportvelden en bossen. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten die op het terrein liggen zoals de Pepsitheek (een kleine discoruimte), de sportvelden, de kampvuurplaats, de boshut en uiteraard ons Klimpark  "Klimrijk Brabant".

Inrichting van De Beuk

De groepsruimte bevindt zich op de begane grond en is ingericht met tafels, stoelen en een loungebank. Ook beschikt De Beuk over een keuken waarin je zelf je maaltijden kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om je maaltijden geheel of gedeeltelijk door De Buitenjan te laten verzorgen. Meer informatie over het laten verzorgen van maaltijden kun je vinden bij faciliteiten.

Op de eerste verdieping van De Beuk bevinden zich zestien slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verdeeld over twee 6-persoonskamers en veertien 4-persoonskamers. De slaapkamers hebben allemaal een stapelbed, een eigen wastafel en een kast. Centraal op de eerste verdieping van De Beuk bevinden zich vier douches en vier toiletten.

 

Facts & Figures

Beschikbaarheid

25 tot 225 personen

Beschikbare aankomstdata