Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk. In dit ecologische klimbos klim je tussen de bomen, duik je op de grond tijdens een lasergame, zoek je aanwijzingen tijdens een GPS tocht en kun je crossen in de bossen met een Gokart. Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur.

Kortingsactie

Gasten van de Buitenjan krijgen ruim 25% korting op de activiteiten klimmen en Laser Game.

Parcours klimmen

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcours met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter. Op de laagste route klim en klauter je op 3 meter hoogte. Op de hoogste route hang je 10 meter in de lucht! Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Je wordt gezekerd met een continu zekering, wat klimmen in Klimrijk Brabant supersafe maakt. Bovendien wordt je begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Je kunt je dus veilig uitleven en alle hindernissen nemen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de wazzah sprong. Klimmen is mogelijk vanaf 1.30 meter.

Outdoor avontuur

Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Naast klimmen beleef je hier nóg meer outdoor avontuur tijdens een spannende lasergame tussen de bomen, uitdagende GPS tocht of tijdens de avontuurlijke shooting games. Voor de kleinere kinderen is er ook een speelberg, zodat zij hun klim- en klauterkunsten alvast kunnen ontdekken. Het terras van Klimrijk biedt toezicht op de speelberg en de klimparcours.

   

Ecologisch klimbos

Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. Bij de totstandkoming van het bos zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Er is bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van spijkers, maar van klemmen om de klimconstructies te bouwen. Zo zorgt Klimrijk voor een mooi en gezond bos.

Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur. Klimrijk is geschikt voor een dagje weg met het hele gezin, familie of vrienden, verjaardags- en vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en teambuildings(mid)dagen. Klimrijk Brabant is onderdeel van Libéma.

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op www.klimrijk.nl.

Bezoekadres

Turfweg 9
5504 RL Veldhoven

Tel. 088-9000360
www.klimrijk.nl