Buitenfaciliteiten van De Buitenjan

De Buitenjan beschikt over talloze binnen- en buitenfaciliteiten. De meeste faciliteiten zijn gratis, mits er vooraf wordt gereserveerd. Bekijk hieronder het overzicht van de buitenfaciliteiten die De Buitenjan te bieden heeft, of bekijk de foto's.

Meer dan genoeg ruimte en mogelijkheden

Als het mooi weer is, is het natuurlijk heerlijk om buiten in de natuur te zijn. Bij De Buitenjan zijn er genoeg mogelijkheden om daar optimaal van te genieten. Er zijn diverse sportvelden voor voetbal, volleybal en basketbal. De Buitenjan beschikt over ruim 10 hectare eigen terrein met een groot stuk eigen bos, geschikt voor speurtochten en andere spellen. Naast ons eigen terrein ligt ook nog 40 hectare gemeentebos met daarin een door ons uitgezette reflectortocht (gratis voor groepen). 

   

Gezelligheid tot in de avond

De Buitenjan beschikt ook over een groot terras met klim/klautercombinatie, glijbaan en tafeltennistafel. Mocht het 's avonds een beetje afkoelen, dan kun je lekker opwarmen bij de kampvuurplaats of de boshut (een overdekte kampvuurplaats). Brandhout is tegen een vergoeding verkrijgbaar. Via Klimrijk Brabant is het ook mogelijk om een compleet buitenarrangement samen te stellen.

   

Bekijk ook de binnenfaciliteiten van De Buitenjan.