Binnenfaciliteiten van De Buitenjan

De Buitenjan beschikt over talloze binnen- en buitenfaciliteiten. De meeste faciliteiten zijn gratis, mits er vooraf wordt gereserveerd. Bekijk hieronder het overzicht van de binnenfaciliteiten die De Buitenjan te bieden heeft, of bekijk de foto's

  Gratis wifi-hotspots

Alle gebouwen van De Buitenjan beschikken over gratis wifi-hotspots.

Handenarbeid- en spellokaal

Zin om je handen uit de mouwen te steken en even lekker creatief te doen? Dan kun je terecht in ons handenarbeid- en spellokaal. Verzin een leuk creatief spel of ga lekker knutselen. Let op! Je dient wel zelf voor handenarbeidmateriaal te zorgen.

 

Toneelzaal en centrale ontmoetingsruimte

Na je actieve of creatieve middag kun je 's avonds heerlijk genieten van een voorstelling in onze toneelzaal. Deze is voorzien van geluidsintallatie en kleedkamers. Het is tevens te gebruiken voor feesten en partijen. In de toneelzaal zijn ruim 80 zitplaatsen. Mocht je gewoon lekker willen relaxen dan kun je ook gebruik maken van onze centrale ontmoetingsruimte. Hier kun je gebruik maken van gratis wifi en ook zijn er snoep- en frisdrankautomaten. 

Dansen in de Pepsitheek

Mocht je daarna nog steeds niet moe zijn, dan kun je je avond gezellig afsluiten in de Pepsitheek. Dit is een kleine discotheek die voorzien is van licht- en geluidsinstallatie. Kortom, je hoeft je hier nooit te vervelen!

   

Bekijk ook de buitenfaciliteiten van De Buitenjan.