Binnenfaciliteiten van De Buitenjan

De Buitenjan beschikt over talloze binnen- en buitenfaciliteiten. De meeste faciliteiten zijn gratis, mits er vooraf wordt gereserveerd. Bekijk hieronder het overzicht van de binnenfaciliteiten die De Buitenjan te bieden heeft, of bekijk de foto's

  Gratis wifi-hotspots

Alle gebouwen van De Buitenjan beschikken over gratis wifi-hotspots.

Recreatie/Sporthal en Handenarbeid- en spellokaal

Overdag kun je je heerlijk vermaken in een van onze zalen. In de recreatie/sporthal kun je met zijn allen lekker actief aan de slag en een potje gaan basketballen bijvoorbeeld. De zaal is 15 bij 35 meter en er is dus genoeg ruimte voor allerlei diverse sporten. Wil je liever iets creatiefs gaan doen? Dan kun je ook terecht in ons handenarbeid- en spellokaal. Verzin een leuk creatief spel of ga lekker knutselen. Let op! Je dient wel zelf voor handenarbeidmateriaal te zorgen.

   

Toneelzaal en Centrale ontmoetingsruimte

Na je actieve of creatieve middag kun je 's avonds heerlijk genieten van een voorstelling in onze toneelzaal. Deze is voorzien van geluidsintallatie en kleedkamers. Het is tevens te gebruiken voor feesten en partijen. In de toneelzaal zijn ruim 80 zitplaatsen. Mocht je gewoon lekker willen relaxen dan kun je ook gebruik maken van onze centrale ontmoetingsruimte. Hier kun je gebruik maken van gratis wifi en ook zijn er snoep- en frisdrankautomaten. 

Dansen in de Pepsitheek

Mocht je daarna nog steeds niet moe zijn, dan kun je je avond gezellig afsluiten in de Pepsitheek. Dit is een kleine discotheek die voorzien is van licht- en geluidsinstallatie. Kortom, je hoeft je hier nooit te vervelen!

   

Bekijk ook de buitenfaciliteiten van De Buitenjan.