Het is weer mogelijk om bij ons naastgelegen park Klimrijk te klimmen en andere activiteiten te ondernemen. Wegens veilgheidsmaatregelen hanteert Klimrijk Brabant een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand je activiteit online te reserveren.

 

Brabantse gezelligheid bij Groepsaccommodatie De Buitenjan!

De Buitenjan is een veelzijdige groepsaccommodatie gelegen aan de rand van Veldhoven. Je kunt hier genieten van de bosrijke omgeving en de gezelligheid van de Kempen. Dankzij de vele faciliteiten die De Buitenjan te bieden heeft is er altijd wel iets te beleven. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten die op het terrein liggen zoals de Pepsitheek, de sportvelden, de kampvuurplaats, boshut en uiteraard ons naastgelegen klimpark "Klimrijk Brabant", waar je als gast van De Buitenjan ruim 25% korting krijgt op de activiteiten! Tevens beschikt het complete terrein over gratis wifi.

De ideale groepsaccommodatie voor elk gezelschap 

Groepsaccommodatie De Buitenjan in Brabant biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Of je nu met de hele familie wilt overnachten en activiteiten wilt organiseren of je wilt teambuildingdag oraganiseren met je vereniging of school; alles is mogelijk bij Groepsaccommodatie De Buitenjan.

Groepsverblijven

Groepsaccommodatie De Buitenjan is gelegen aan de rand van Veldhoven in Brabant en beschikt over verschillende groepsverblijven. De groepsaccommodatie biedt je enorm veel mogelijkheden en is gele…

» Meer informatie

Faciliteiten

Bij Groepsaccommodatie De Buitenjan zijn er genoeg faciliteiten voor alle leeftijden. De Buitenjan heeft een divers aanbod aan binnen- en buitenfaciliteiten.  Inspanning en ontspanning vo…

» Meer informatie